Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 2 Review

13/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar worden miljoenen First-Person Shooter fans opgewonden wanneer er een nieuwe Call of Duty uit komt. Ook dit jaar is dat niet anders en JJ was de man die naar het speciale, ultra geheime Black Ops 2 evenement is geweest om te kijken of het de naam van Call of Duty hoog kan houden. Je ziet het hier in de Call of Duty: Black Ops 2 Review.

Het inmiddels negende deel uit de Call of Duty reeks gaat net als de reeks een evolutie door. Waar je in deel één nog in de Tweede Wereldoorlog speelde, speelde je in Modern Warfare al in de moderne tijd. Als elke recentelijke oorlogen al zijn gebruikt, dan blijft er dus maar weinig over. Om niet in herhaling te vallen, gooiden ze in Black Ops 2 het over een andere boeg. Een fictionele toekomstige oorlog is het slagveld dit keer. Toch komen ook oude elementen terug. Zo is de Zombie mode terug van weggeweest.

Call of Duty staat bekend om relatief kleine maps met explosieve actie. Nieuw bij deze laatste toevoeging in de reeks is dat jij aan de hand van gemaakte keuzes het verloop van het verhaal kan veranderen. Dit biedt een nieuw element aan de serie en zorgt ervoor dat je goed moet nadenken over de gevolgen van je daden. Knal je iemand door zijn kop of niet? Aan jou de keuze. Ook worden nu twee generaties aan elkaar geplakt doordat het verhaal begint in de jaren ’70 en ’80, maar uiteindelijk verder gaat in het jaar 2025. Je ervaart daardoor verschillende flashbacks.

Weet Treyarch met de futuristische setting weg te komen? Of was het een verkeerde keuze? Je hoort van Team Call of Duty, Skate en JJ of het de naam van de serie waardig is. Kijk daarom de Call of Duty Black Ops 2 Review. Oh en houd Gamekings in de gaten deze week, want we gaan Skate volgen op weg naar Prestige in de multiplayer van Black Ops 2. Heb jij nog vragen voor hem over de multiplayer van Black Ops 2? Tweet ze dan naar @SkateGK .

Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever: Activision
PlatformXbox360, PlayStation 3, Wii U en PC.

Call of Duty Black Ops 2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch