Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Gamescom 2014 Preview

16/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de persconferenties mogen de mannen in Keulen behind-closed-doors om voor jou de vetste games te spelen en daar natuurlijk verslag van te doen. Alleen voor deze Call of Duty: Advanced Warfare Gamescom 2014 preview moet Skate eerst even uit zijn “social media life” getrokken worden om daarna bij zinnen te komen. Gelukkig is Skate een echte pro om je vol overgave te voorzien van het beste commentaar.

De doorgewinterde Call of Duty speler Skate zal samen met Dennis een kleine voorbeschouwing doen op de game. Wat kunnen de mannen ervan verwachten? Call of Duty heeft de laatste jaren niet heel veel nieuws meer uit de kast gehaald. Het lukt de game maar niet om van het typipsche “Call of Duty sausje” af te komen. Call of Duty speelt zich deze keer in de toekomst af en er zijn dus ook een hoop gadgets in de game aanwezig. Denk daarbij aan de inmiddels wel bekende exo suits waar je flinke sprongen mee kan maken. Zitten Skate en Dennis daar op te wachten of willen ze terug naar de rechttoe rechtaan gameplay waar Call of Duty voorheen om bekend stond?

Komt Skate na het spelen van deze game met een glimlach naar buiten of wordt het een typisch nummertje zoveel? Al deze vragen worden beantwoord in dit item, dus check gauw de Call of Duty: Advanced Warfare Gamescom 2014 preview om van Skate te horen of ze een andere weg zijn ingeslagen.

Ontwikkelaar: Sledgehammer Games
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360
Call of Duty: Advanced Warfare Gamescom 2014 preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch