Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare E3 2014 Preview

20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty fans opgelet, de nieuwe Call of Duty komt eraan! 4 november 2014 breidt de Call of Duty franchise haar familie uit met het nieuwste broertje: Call of Duty: Advanced Warfare, die zich afspeelt in de toekomst. Jelle en Pascal, die uiteraard op de E3 2014 waren, zijn naar de presentatie van het nieuwste deel in de Call of Duty serie gegaan. Check het in de Call of Duty: Advanced Warfare E3 2014 Preview.

De Call of Duty reeks heeft al aardig wat successen behaald. Zo zijn er onder andere meerdere prijzen binnengesleept, waaronder prijs van het jaar die ze meerdere keren wonnen. Deze nieuwe titel wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games, die al eerder medeverantwoordelijk was voor Call of Duty: Modern Warfare 3 met Infinity Ward. Dit zal dus de eerste game zijn die de studio volledig in haar eentje maakt en Sledgehammer Games zal zich dan ook moeten bewijzen tussen al die succesvolle Call of Duty games.

Call of Duty: Advanced Warfare speelt zich af in het jaar 2054 en dit biedt nieuwe opties voor het verhaal en natuurlijk de wapens, uitrusting en voertuigen. Zo zagen we in de eerste trailer al hover-motoren, spinachtige tanks en handschoenen waarmee je op muren kunt klimmen. Op wat voor nieuwe elementen zal Sledgehammer Games ons nog meer trakteren? En hoe zal Call of Duty: Advanced Warfare zich nog meer van alle andere Call of Duty games onderscheiden, naast het aspect van een tijdperk in de toekomst?

Jelle en Pascal hebben je genoeg te vertellen na de presentatie van de nieuwste Call of Duty gezien te hebben. Als jij benieuwd bent naar Call of Duty: Advanced Warfare, kijk dan hier wat Jelle en Pascal te zeggen hebben over het nieuwste deel van Call of Duty in de Call of Duty: Advanced Warfare E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Sledgehammer Games
Uitgever: Activision
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360

COD_Advanced_Warfare_Splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch