Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC Review

06/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is eindelijk de eerste DLC voor Call of Duty: Ghosts! De Onslaught map pack zorgt voor vier kersverse maps, een nieuw wapen en de eerste episode voor Extinction: Nightfall. Dennis stond meteen te springen, maar Skate had toch wat overreding nodig. Call of Duty zit natuurlijk in het bloed van de man en daarom kon hij het uiteindelijk niet laten om voor deze Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC review de game af te stoffen en de controller op te pakken. Is het Infinity Ward gelukt Skate de liefde voor Call of Duty terug te vinden?

We kunnen wel stellen dat Call of Duty: Ghosts gemengd is ontvangen, ook op de redactie zijn de meningen verdeeld. Dennis heeft zich kostelijk vermaakt met de game, terwijl Skate een beetje van zijn liefde is afgestapt. Misschien lukt het de nieuwe Onslaught map pack om ze op een lijn te brengen. De DLC heeft namelijk van alles te bieden. Zo zijn er kleine, snelle maps, worden er meerdere thema’s aangehaald en bevat het zelfs de eerste episodic content. Van alle markten thuis zou je dus zeggen, maar weet Infinity Ward te overtuigen met Michael Myers, een remake van een Modern Warfare 2 klassieker, de aliens in Nightfall en het overal inzetbare wapen de Maverick.

Dennis en Skate hebben alle hoeken gezien van de nieuwe maps en zijn daarom meer dan gekwalificeerd om een deskundig oordeel te kunnen geven over de eerste uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts. Check deze Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC review om van hen te horen of dit precies is wat de game nodig heeft.

Ontwikkelaar: Infinity Ward
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, Wii U en PC.

Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch