Menu Premium
Loading...

Cadence of Hyrule Review – Kopen, Budgetbak of slopen?

23/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hop,hop, hop… Hatsa! Daar heb je Emiel, hij zit helemaal in z’n eentje in het donkere Blast Galaxy… Om met jou Cadence of Hyrule te bespreken! Een heuse Indie titel vanuit Nintendo!? Emiel vertelt je er alles over en na deze acht minuten weet je of je deze game moet gaan kopen!

Met Link door de dungeons!

Met Link crawl je door verschillende dungeons, een mooie wereld en wat heeft Emiel ervan genoten! Of niet? Je kan met drie karakters spelen, waarvan een van de karakters een schep heeft. Naast Link en de moeilijke naam met de schep komt ook Zelda langs. Je moet de wereld verkennen met jouw karakters! Hoppend ga je de wereld door. De muziek klinkt heerlijk en is heerlijk herkenbaar.

Moet je dit nou kopen?

Emiel verteld je of je dit moet kopen. Is het die zuurverdiende euro muntjes waard? Emiel hopt samen met je door de game en verteld ook een hoop over de combat. Want je moet flink nadenken over wat je allemaal doet. De game is uitdagend en Emiel is zo niet ritmisch dat hij behoorlijk vaak dood ging. Maar de lekkere flow pakte hem op een gegeven moment en toen zat hij er helemaal in! De game kun je ook nog eens co-op spelen en dat is nog uitdagender dan de game van zichzelf al is. Hebben we het hier over niveautje Dark Souls? Een minpuntje was wel het oplossen van de puzzels in de co-op modus, dat werkt niet helemaal lekker. Emiel vond het vechten in combinatie met de muziek toch wel het lekkerste. Denk jij er ook zo over? Laat het ons weten! De game duurt zes tot acht uurtjes, is dat lang genoeg?

Heb je nou nog vragen over Cadence of Hyrule? Stel ze hieronder! Emiel beantwoord ze met alle plezier voor je! Opmerkingen zijn natuurlijk ook welkom.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch