Menu Premium
Loading...

Het leed dat Destiny 2 heet: kan Bungie het tij keren?

12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goede voornemens, je kent ze wel. Zo krioelt het deze maand in de sportscholen van mensen die vol enthousiasme dit nieuwe jaar aan hun goede voornemens werken. Ontwikkelaar Bungie heeft ook een goed voornemen voor 2018. Via een blog belooft game director Christopher Barrett dit jaar verbeteringen aan Destiny 2.

Ten eerste worden de XP rates aangepakt. Op dit moment wordt grinden te zwaar beloond. In te toekomst moeten verschillende activiteiten daarin een betere balans hebben, waardoor spelers op een lekker tempo XP kunnen verzamelen door de activiteiten te doen die zij het leukste vinden. Consistentie en transparantie zijn volgens de ontwikkelaar hierin sleutelpunten. Een eerste opzet voor een oplossing was erg buggy, dus hier zijn ze nog mee aan het sleutelen.

Destiny 2 op de schop

Ten tweede wordt er kritisch gekeken naar de Eververse. Op dit moment zijn er teveel zaken enkel verkrijgbaar in de Eververse. In de toekomst zal er veel meer te verdienen zijn via gameplay. Ten derde komt er op 30 januari een update waarin onder andere Masterwork Armor wordt toegevoegd. Als vierde komt er in februari een update waarin onder andere Strike Scoring de tijdslimiet gaat vervangen in Nightfall en weapon en armor mods worden aangepast zodat ze een grotere impact gaan maken op je kracht.

Ten slotte staan er nog een aantal dingen voor de lente en de herfst gepland. In de lente bijvoorbeeld keert in de Crucible het Mayhem-event terug, worden er twee nieuwe ranks toegevoegd, komt er een 6v6 mode en wordt het mogelijk een private match op te zetten. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de volledige details, dan kun je hier de blog van Bungie terug vinden met alle plannen voor 2018.

Krijg jij van deze goede voornemens zin om Destiny 2 weer eens aan te slingeren? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch