Menu Premium
Loading...

Bryan Williams over WWE 2K14

19/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het 2K Sports-seizoen lijkt aangebroken te zijn, want waar zij eerder deze maand al NBA 2K14 uitbrachten staat ook WWE 2K14 in de line-up. De nieuwste toevoeging aan de franchise geeft naast elementen uit de oude game ook een divers scala aan nieuwe gamemodes en andere features. Skate is uitgenodigd voor een 2K-evenement waar hij de kans krijgt om het, vlak voor de release, met senior designer Bryan Williams over WWE 2K14 te hebben.

Het is een tijdje spannend geweest in het WWE-kamp toen de uitgever THQ op de schop ging. Andere franchises van THQ werden van alle kanten opgepikt en onder nieuwe uitgevers doorontwikkeld, maar rond WWE bleef het angstvallig stil. Gelukkig was daar 2K Games die er zeker van was dat de worstelgame een volwaardige toevoeging aan hun al lange lijst van sportgames zou zijn. En zo geschiedde het. WWE heeft een nieuw thuis en de fans hebben zeer binnenkort een nieuwe toffe titel om zich vele uurtjes mee te vermaken.

Eerder was Skate al in Los Angeles voor een WWE-event, maar sindsdien zijn er opnieuw een aantal toevoegingen aan de game geweest waar onze Skate het met senior designer Bryan Williams over heeft. Zo is er nu ‘The Streak’, waarin je met of tegen de wereldberoemde Undertaker ten strijde kan trekken in de worstelring, maar ook het customizen van de WWE-helden en je eigen worstelaars is verder uitgebreid. Ben jij benieuwd waar Skate nog meer naar heeft gevraagd en wat je van WWE 2K14 kan verwachten? Kijk dan nu!

Bryan Williams over WWE 2K14

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch