Menu Premium
Loading...

Broforce E3 2014 Preview

20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Broforce knal je je een weg door een groot aantal levels vol met vijandelijke soldaten, robots en ander gespuis. Zoals een goede action game betaamt, wacht er aan het einde van elk level een eindbaas op je. Het wordt jou in Broforce alleen niet makkelijk gemaakt, want je hebt een beperkt aantal levens en wanneer je geraakt wordt, ben je meteen een leven kwijt. Een kleine tegemoetkoming is dat je niet met standaard soldaten speelt, maar met helden als The Terminator, The Texas Ranger en Judge Dredd. Broforce kent een stuk of twintig van dit soort helden. Je ziet een deel van hen langskomen in de Broforce E3 2014 Preview.

Wanneer je de trailer van Broforce hebt gezien, weet je dat het een complete chaos op je scherm wordt als je Broforce speelt. Om je heen explodeert van alles en vliegtuigen storten neer. Er zijn ook levels waarin je wordt aangevallen of bijgestaan door tanks en helikopters, wat de verwoesting compleet maakt. Elk object en elke vijand is te vernietigen en dat zorgt ervoor dat aan het eind van een missie de levels compleet verwoest zijn. Het is de bedoeling van de makers van Broforce om de game zo tof te maken dat je wilt blijven spelen, waardoor er ontzettend veel mogelijk is en er veel willekeurig gebeurt om het leuk te houden.

Om de chaos op je scherm compleet te maken, is de game dan ook in multiplayer te spelen. Dit maakt de pittige eindbazen een stuk makkelijker, maar dan moet je wel de actie goed kunnen volgen. In je eentje is het namelijk al een gekkenhuis, dus moet je voorstellen hoe het met zijn tweeën of vieren is. Ben je niet vies van een chaotische multiplayer game? Check dan de Broforce E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Free Lives Games
Uitgever: Devolver Digital
Platform: PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita
Broforce E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch