Menu Premium
Loading...

BrievenPaasdag over PlayStation, Easter Eggs & Starfield

18/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door NS en hun game TechTracks.  Alle meningen in deze video zijn onze eigen. NS heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Bam, het is tijd voor een nieuwe Brievenmaandag. Of zoals we het deze keer noemen ‘BrievenPaasdag’. Huey, Jelle en JJ onderbreken hun Paasweekend speciaal voor het beantwoorden van al jullie prangende vragen. Zo zijn er onder andere vragen over Starfield, eventuele nieuwe aankondigingen tijdens de E3 periode, potentiële nieuwe Sony studios en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in deze speciale editie van Brievenmaandag.

Waar is de hype gebleven rond Starfield?

Na de jarenlang durende hype rondom Cyberpunk 2077 is het natuurlijk wachten tot de volgende hype begint. Maar welke game is dat dan? Is het Starfield? De hype was er zeker in het begin, maar lijkt volgens eens kijker wat uitgedoofd? Klopt dat? Hoe zit het precies met die titel? Gaat het echt zo vet worden? En waarom horen we er nu zo weinig over? Of zit de briefschrijver mis?

BrievenPaasdag over onze favoriete Easter Eggs

Verder is het natuurlijk geen BrievenPaasdag zonder het te hebben over Easter Eggs. Een brievenschrijver is benieuwd naar onze favoriete Easter eggs. Wat waren onze favorieten van de afgelopen jaren? Tot slot is er een vraag binnen gekomen over een bepaald stereotype wat mensen over ons als gamers hebben. Zoals dat we alleen maar achter een scherm zijn te vinden en dat we een ongezonde levensstijl hebben. Hoe is dat beeld precies zo ontstaan? En waarom denken sommige dat nog steeds? Het belooft al met al een gezellige Paas-editie te worden. Ram snel op de Play button en geniet van de Brievenmaandag van maandag 18 april 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch