Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA 6, Lies of P & The Game Awards

13/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook na deze zondag volgt, of je het nu leuk vindt of niet,  de maandag. We hebben het vanochtend nog even voor de zekerheid gecheckt. Maar het klopte inderdaad. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een setje immer dringende vragen vanuit de community. Beantwoord in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Na al die jaren blijkt dat onze kijkers nog steeds vol met kwesties zitten. En wij nog immer de antwoorden paraat hebben. Vandaag zitten Jelle, Koos en Shelly klaar om de mails en posts op Discord tot zich te nemen en van een goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zoals vragen over de aaankomende Game Awards, de aankondiging van de komst van de GTA 6-trailer, de moeilijkheid van games als Lies of P en Bloodborne en games waarin je kan speuren zoals Alan Wake 2. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de editie van Brievenmaandag van maandag 13 november 2023.

Zijn we ook syked voor GTA 6 of is de hype wel een beetje voorbij rond deze franchise?

We hebben het vorige week allemaal tot ons gekregen. Of je moet wel heel diep onder een steen leven. De aankondiging van Rockstar dat ze begin december met een trailer komen van GTA 6. Er zijn echter ook gamers die zich er niet op verheugen. Herkennen we dat gevoel of niet?

Welke zes games gaan strijden om GOTY tijdens The Game Awards?

Maandagavond gaan de nominaties van de Game Awards bekend gemaakt worden. Zes games zullen om de hoogste eer, GOTY 2023, strijden. Welke games zitten daarbij en welke vallen af? En hoe gaan we om met games die net even te moeilijk voor ons zijn? Leggen we die weg of bikkelen we door? Alle antwoorden krijg je in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch