Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ‘E3’-coverage in juni, Summer Game Fest & Sony

16/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dus liggen de brieven op tafel en zitten Huey, Jelle & Skate klaar. Dat kan maar één ding betekenen: een nieuwe editie van Brievenmaandag met de drie heren. Met vandaag zoals altijd een hoop vragen en dilemma’s die jullie hebben opgestuurd naar de Gamekings-redactie. Ben jij benieuwd naar wat er deze week behandeld gaat worden? Je krijgt het allemaal te zien en te horen in de Brievenmaandag van maandag 16 mei 2022.

Wat kunnen we verwachten van het Summer Game Fest?

Eerder was al aangekondigd dat E3 2022 niet meer door gaat. Wees niet getreurd, we zijn achter de schermen bezig met een toffe E3 coverage voor jullie. Gelukkig krijgen wij dit jaar nog verschillende game presentaties via livestreams, zoals de Summer Game Fest op 9 juni. Wat kunnen wij verwachten tijdens dit evenement? Ook Xbox & Bethesda organiseren een livestream. Zet 12 juni alvast maar in je agenda, want wij gaan hoogstwaarschijnlijk een viewing party houden van de Xbox & Bethesda persconferentie in Blast Galaxy. Binnenkort hoor je hier meer over!

Brievenmaandag over het uitspelen van lange games

Bij Brievenmaandag behandelen we zoals altijd een hoop verschillende onderwerpen. Kijkers kunnen hun dilemma’s en vragen stellen aan de presentatoren. Met deze week bijvoorbeeld een waar game dilemma. Een druk werk- en privé leven combineren met het spelen van games, hoe pak je dat aan? Denk bijvoorbeeld aan games zoals Elden Ring. Moeten ze games makkelijker maken voor mensen die weliswaar een passie hebben voor games, maar niet beschikken over al te veel tijd? Verder hebben de heren het over nog meer plannen van Gamekings en een MOGELIJKE Sony showcase. Bekijk daarom snel de gloednieuwe editie van brievenmaandag met Huey, Jelle & Skate.

Zit jij met een dilemma of een vraag waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur een brief naar redactie@gamekings.tv of plaats hem in onze Discord! Wie weet wordt jouw brief volgende week wel door ons behandeld.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch