Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elder Scrolls 6, Final Fantasy & de Prince

15/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Je gelooft het bijna niet, maar ook na dit weekend volgt keihard de maandag. Blue Monday zelfs, of kunnen we het beter White Monday noemen met dat laagje sneeuw? Anyhow, de onvermijdelijke aanwezigheid van de maandag betekent dat we ons gaan klaar maken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een aantal vragen vanuit de community. Beantwoord in een hopelijk leerzame editie van Brievenmaandag. Ook deze week blijkt onze community vol met de welbekende prangende vragen te zitten. Het is aan Jasper, JJ en Jelle om de mails en posts op Discord door te nemen en ze vervolgens van een goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zo zijn er vragen over Elder Scrolls 6, Prince of Persia: The Lost Crown en de PornHub vibe van sommige TV series. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 30 september 2023.

Wordt Elder Scrolls 6 vergelijkbaar met Skyrim?

We hebben een vraag van een liefhebber van de Elder Scrolls-serie, en dan met name de Skyrim editie. Hij vraagt zich af of de nieuwe game, Elder Scrolls, vergelijkbaar gaat zijn met Skyrim of dat we baanbrekende innovaties verwachten. Want de ontwikkeling van het spel duurt langer dan we gewend zijn bij een Elder Scrolls deel. Ook zijn er vragen over Prince of Persia: The Lost Crown. Of deze game wel voor mensen geschikt is die moeite hebben met Castlevania/Metroidvania games?

Hoe kun je het bedrag van Premium abonnement verhogen?

Veel vragen ook over hoe de community kan helpen om Gamekings wat meer financiële armslag te geven. Ten eerste doen jullie al heel veel. We hebben de beste community van Nederland. Period. Maar het simpele antwoord is Premium worden of, als je een 1 euro lidmaatschap hebt, dat bedrag ophogen. Moet niet, we gaan je nergens toe dwingen, het mag wel. Verhogen doe je door je abonnement op te zeggen en die daarna opnieuw af te sluiten met een hoger bedrag. Waarvoor dus veel dank.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch