Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over banen in de game-industrie en mental health

08/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en je weet wat dat betekent; een gloednieuwe Brievenmaandag! Daan en JJ bijten dit keer het spits af van deze nieuwe week. Maar waar gaan ze het over hebben? De mannen praten deze week onder andere over hoe je tijdens de pandemie het hoofd fris en helder kunt houden. Want let’s face it: het is voor iedereen een lastige tijd! Daarnaast wordt er ook stilgestaan bij het 25-jarige bestaan van Pokémon. Wegen we de balans af tussen PS Plus/PS Now en de Microsoft Gamepass en gaan we in op Yakuza!

Mental health en tante Rona

Je ziet het overal om je heen gebeuren: mensen die mentale klappen te verduren krijgen dankzij het coronavirus. Daan en JJ gaan je in deze aflevering bijpraten over hoe zij het hoofd koel houden. Want ook voor ons is het zeker niet makkelijk. Hoe ga je te werk zodat je toch productief blijft, maar ook mensen kan blijven zien? Is sporten een fijne uitlaatklep? En hoe zorg je als gamer dat je jezelf gehoord en gezien kan blijven voelen? Daan en JJ geven je hun persoonlijke tips en tricks!

Banen in de game-industrie

Wie droomt er niet af en toe eens van om naar zijn werk te rijden bij een game-developer? Het is een dagdroom die wij in ieder geval wel vaker voorbij zien komen in deze brievenrubriek. Maar wat moet je doen als programmeren abracadabra voor je is? En wat moet je doen als je grafisch niet zo sterk bent ingesteld? Nou, ook dan zijn er zeker mogelijkheden voor je! Wat die mogelijkheden zijn bespreken Daan en JJ met je. Ze vertellen over mensen die zij zijn tegengekomen, interessante functies waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en nog veel meer. Veel plezier met het opstarten van je week in deze nieuwe Brievenmaandag!

Win een limited Edition Apex Legends Switch controller en meer

Mee doen aan de prijsvraag waarbij je het Apex Legends limited edition controller pakket kunt winnen? Ga naar de Instagram pagina van Gamekings en plaats je favo emoticon in de comments. Wie weet heb jij hem dan zo dadelijk in je handen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch