Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over dé Game PC, PlayStation iconen & Dansmarathon

18/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gezellige editie van de rubriek om je week goed te beginnen. We hebben het natuurlijk over het item waar jullie alle brandende vragen naar toe kunnen sturen. En dat is, je raadt het al, Brievenmaandag. Het item om je week goed te starten. Waar tal van kijkers vragen hebben gestuurd over alles wat game gerelateerd is, maar soms ook over hele andere vragen. En is het vandaag niet anders. Zo zijn er verschillende vragen binnen gekomen over games, een dikke game-pc, films en series plus PremiumVision. Je gaat het allemaal zien bij een verse editie van Brievenmaandag die voor je klaarstaat vandaag.

Is het een goed idee om je Xbox Series X te vervangen door een PC met een 3080?

Het is geen Brievenmaandag zonder vragen voor mogelijk advies. Zo is er iemand die best graag een dikke game-pc zou willen. Maar hij benieuwd of dat een goed idee is? Want hij heeft al een Xbox Series X en wil deze dan verkopen om het geld bij te leggen voor een dikke PC met een RTX 3080 aan boord. Is dat een goed idee? Een andere vraag komt van iemand die best fan is van een nieuwe shooter. Het gaat dan over Hell Lets Loose. Hij wil weten of we daar nog aandacht aan gaan besteden? Want hij denkt dat Boris en Koos de game wel vet zullen vinden. En dit zijn natuurlijk niet de enige vragen voor vandaag.

Wat maakt een open world game echt goed

Zo is er iemand die een vraag heeft voor Koos. En het gaat over Comic Con. Hij is benieuwd of Koos en Jelle daar naar toe gaan? Ook hebben we vragen over The Witcher 3. Want wanneer is een open world game nu echt goed? Verder een vraag over Ghost Recon Breakpoint, over de iconen voor een nieuwe Playstation All – Stars Battle Royale, Football Manager 2022 en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien & horen in een nieuwe editie van Brievenmaandag. 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch