Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Steam Summer Sales, Switch en het WK

25/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Team Gamekings is weer volledig. Koos is dit weekend namelijk terug gekomen uit de Verenigde Staten nadat hij daar nog een weekje heeft gechilled op het strand van Venice Beach. En in tegenstelling tot Jelle, die nog steeds wat last heeft van de jetlag, lijkt Koos extreem fris. Of is dat schijn? Je gaat het zien tijdens deze, een klein uur durende Brievenmaandag over de Steam Summer Sales, de Switch en het WK met Jetlag-loos Koos.

De toffe aanbiedingen van Steam Summer Sales

Brieven genoeg weer deze week en een hoop daarvaan gaan er over de altijd fijne Steam Summer Sales. Fijn alleen al omdat we weten dat het dan zomer is geworden. Veel mensen hebben ons gevraagd of er nog toffe aanbiedingen tussen staan. Jelle, Koos en JJ geven daar samen met de community in de chat een antwoord op. Daarnaast is er een vraag over de Switch. Moet je hem nu halen of nog wachten tot er een bundel of zelfs een prijsverlaging komt? Opmerkelijk was ook de vraag over een game die erg veel op Cyberpunk 2077 lijkt, een jaar geleden werd aangekondigd, maar waar we nu niks meer over horen. What happened?

Tot slot hebben we ook nog een leuke prijsvraag in samenwerking met onze partner ROG. Zij houden namelijk zaterdag 30 juni aanstaande in Gooiland te Hilversum een dik ROG-event waar je volop kunt gamen op de beste PC’s uit hun line-up, aan competities kunt meedoen, toffe prijzen kunt winnen en goodies kunt krijgen. Zin in? Wij geven twee setjes van twee Premium-tickets en drie setjes van twee gewone tickets weg. Het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen naar redactie@gamekings.tv met in de header ‘PC Master Race’. Volle bak toffe zooi dus in deze Brievenmaandag over de Steam Summer Sales, de Switch en het WK met Jetlag-loos Koos.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch