Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival, Assassin’s Creed en Sony

01/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Postbode Siemen, wij vervelen ons! Nou, dan moet je Brievenmaandag kijken. Dit keer vol verhalen over Assassin’s Creed, Firstlook Festival en nog veel meer. Benieuwd wat de postduiven dit keer naar de redactie hebben gebracht? Dan moet jij zeker je Caesar salade even aan de kant leggen om je volledige aandacht aan Brievenmaandag te vestigen. Dit keer samen met Kevin en JJ. Kortom, een gezellige boel dus!

Firstlook Festival madness

Druk, druk en nog eens druk. Zo gaat het eraan toe momenteel op de redactie, zelfs de stagaires draaien overuren. Want het grootste en leukste evenement van dit jaar vindt dit weekend gewoon plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ik heb het namelijk over Firstlook Festival waar je bij moet zijn. Heb jij nog geen kaartjes weten te bemachtigen? Waar wacht je nog op? Haal je kaartjes hier voordat het uitverkocht is! Als echte Premium baas of Gamekings fan mag je dit niet missen.

We hebben namelijk dit jaar een Premium Lounge, speciaal voor alle Premium bazen. Heb jij nou nog geen Premium, dat kan je hier aanschaffen, of je kan een lidmaatschap bij Firstlook Festival kopen. Natuurlijk staan er niet alleen banken en stoelen, we hebben ook gedacht aan jullie droge monden, dus hebben we Monster Energy uitgenodigd om drinken te verzorgen voor alle Premium bazen en de Premium bazen alleen.

Heb jij nou ook last van al dat lopen op Firstlook Festival, vrees niet. Als Premium baas hebben we de kers op de taart gelegd en masseurs ter beschikking voor jullie gesteld. Dus als jij een Premium lidmaatschap van €2,50 afsluit kan jij samen met je ticket je geld er 3x uithalen.

Brievenmaandag op maandag

Het is weer maandag dat betekent natuurlijk Brievenmaandag, de postduiven zijn uitgeput van de hoeveelheid brieven. Dus speciaal voor jullie weer een gezellige Brievenmaandag met brieven van de community. Wil jij zelf ook een bericht, tip of idee achterlaten? stuur een mail naar redactie@blammo.tv of plaats een reactie op de Instagram van Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch