Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over JJ zijn kater, vreemde NPC’s en Jelle’s poepschoen

26/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het koude winter weer van de `Siberische beer` is op ons kikkerlandje neergedaald. Met bibberende handjes, knikkende knieƫn en rooie neuzen, trotseren we de buitenwereld. JJ, Jelle en Koos zijn dan ook in dikke winterjassen naar de redactie toegekomen, maar zelfs dat zorgde niet voor warmte. Je zou denken dat ze zich op de redactie konden opwarmen. Helaas is het in de studio nog net zo koud als altijd. Dus proberen de heren het maar warm te krijgen door lekker slap te ouwehoeren.

Jullie brieven worden uiteraard weer behandeld, net zoals alle chat vragen van de stream. JJ is gezellig langs geweest bij een documentaire festival. Waarbij hij een van de oud stagiaires heeft gefeliciteerd, die een internationale documentaire prijs heeft gewonnen. Ook moest JJ een nieuwe accu kopen en heeft hij een zieke kat thuis. Druk, druk, druk en dat zelfs in het weekend! Maar wat hebben Jelle en Koos gedaan? Je gaat er achter komen in deze gloednieuwe Brievenmaandag over JJ zijn kater, vreemde NPC’s en Jelle zijn schoen!

Tipje van de sluier van het nieuwe event!

Er zit weer een nieuw event aan te komen, zoals de heren al hebben aangegeven. Binnenkort gaan we hier nog een apart item over opnemen, maar JJ onthult al een tipje van de sluier. Het hele event zal namelijk gratis toegankelijk zijn! Er zullen een hoop leuke interactieve dingen te doen zijn en gaan gebeuren op PC gaming gebied. Dus zorg dat je de week van 16 april vrij in je agenda zet, voor dit epische event!

De beste vraag ooit in Brievenmaandag

Wat vind jij van het loopje van NPC’s? Kochten jullie vroeger ook je games, door naar de cover art te kijken? Zullen de heren het ooit nog warm krijgen? En hoe komt die poep onder Jelle zijn schoen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch