Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag: Vragen over GTA V en Destiny

15/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hele wereld is in rep en roer over de Ebola-uitbraken van de laatste tijd. Het journaal besteedt natuurlijk veel aandacht aan dit virus en het houdt ook de Gamekings-redactie bezig. Aan de tafel zitten dit keer Boris, Shelly en Melle. Zij uiten hun mening over de bekendmaking van de Grand Theft Auto V release, over het feit of Destiny wel of niet teleurstelt en ze houden zich ook bezig met het Ebola nieuws.

Het was even wachten, maar de releasedatum van Grand Theft Auto V is dan eindelijk bekend. Op 18 november komt de game uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl die een paar maanden later, op 27 januari 2015, voor de PC verschijnt. Of Boris, Shelly en Melle hier enthousiast van worden, kun je zien in deze nieuwe Brievenmaandag. Ook bespreken zij Destiny, nu ze de game wat langer hebben kunnen spelen. Niet de gehele gamepers vindt dat de game de hype waarmaakt. Melle stoort zich daarnaast soms een beetje aan de muziek, die je nooit uit kunt zetten. Welk gevoel leeft er verder op de redactie?

Naast het bespreken van games, heeft Boris het ook over de naderende ‘apocalyps’ door de Ebola-uitbraken. Het komt ook wel erg dichtbij, nu twee Nederlandse artsen in quarantaine waren geplaatst door het mogelijk oplopen van het virus. Gelukkig gaat het ook over vrolijkere onderwerpen, dat je nu kunt zien in een kersverse ‘Brievenmaandag: Vragen over GTA V en Destiny’!

20140915_Brievenmaandag

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch