Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag vanuit Vietnam, Hiep Hiep Hanoi!

15/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

3, 2, 1… Hanoooooooooiiiiii. Jeeeeuj Brievenmaandag live vanuit Hanoi. We zijn misschien ietwat vermoeid na een reis en een zware dag content draaien maar we moeten niet zeuren want we zijn in ‘Nam baby! Natuurlijk gooien we er daar dan ook een Brievenmaandag bovenop.

Live vanuit Old Quarter, Hanoi waar ons hotel zit waren we natuurlijk al te zien op Twitch, maar nu ook in crispy quality en goed geluid op Gamekings.tv natuurlijk.

Op pad in Hanoi

We hebben vandaag een aantal hele toffe dingen mogen beleven. Dat zie je uiteraard in het volgende Premium item, maar we kunnen het niet laten om je ook het een en ander alvast te vertellen. Zo zijn we naar twee dikke cybercafe’s aka gaming cafe’s geweest, een gigantische arcade en hebben we iets heel bijzonders ontdekt in Hanoi (maar dat verklappen we dan weer niet!).

Hiep Hiep Hanoi!

Het is ook de verjaardag van Koos, die vandaag maar liefst 32 loempia’s uit mocht blazen. Hiep Hiep Hanoi! Een feestje vieren zit er echter niet in, want de mannen hebben flink wat werk voor de boeg en daar helpt het feit dat Jelle ook nog eens goed ziek is geworden zeker niet bij.

Wij willen je in elk geval alvast hartelijk bedanken voor het kijken en de vele felicitaties. Tot morgen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch