Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het oude game gevoel, Mafia III en het skere studentenleven

03/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is brievenmaandag tijd. JJ, David en Koos hebben een lekker weekend gehad en zijn helemaal opgeladen om jullie brieven te beantwoorden. JJ zit nog diep in gedachten over een artikel dat hij heeft gelezen en een documentaire die hij gezien heeft en wilt dit graag delen. Misschien kan je met hem mee filosoferen in de comments. Check het in Brievenmaandag over Siamese tweelingen, Mafia III en het studentenleven.

JJ trapt af met filosofische vraagstukken

Met Koos en JJ aan tafel moet het natuurlijk ook even over voetbal gaan, want het was wel een indrukwekkend weekend voor de voetballiefhebbers. David heeft er niet zoveel mee, maar weet als professionele toeschouwer van gebeurtenissen in het leven, ook wat scherpe opmerkingen te plaatsen. Natuurlijk gaan de mannen niet alleen maar hun eigen weekend doornemen. Het item heet immers brievenmaandag, dus worden jullie brieven beantwoord en er zitten weer een paar pareltjes bij. Zo ook van de baas Abdel Mohandis.

JJ trapt de week goed af met een paar filosofische vraagstukken. Laat vooral weten hoe jij erover denkt in de comments. Ga lekker zitten en schuif aan bij JJ, David en Koos in een Brievenmaandag over Siamese tweelingen, Mafia III en het studentenleven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch