Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met Dead Space, SpellBreak & consoles

29/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gegroet, trouwe cowboys en cowgirls. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal flink wat uurtjes in Red Dead Redemption 2 gestopt. Want ja, wie heeft nou niet deze game in huis gehaald afgelopen vrijdag? Als we de gegevens van het internet mogen geloven, gaat Rockstar naar verwachting zeker 20 miljoen kopieën aan het eind van 2018 verkopen. Wij kunnen ons ook zeker voorstellen dat er ook veel mensen zijn die al helemaal gek worden van deze hype train. Vandaar dat we deze week weer lekker fris starten met een hoop toffe nieuwe vragen. Relax, pak een drankje en geniet van Brievenmaandag met Dead Space, SpellBreak & consoles.

Weinig vernieuwing in de interfaces

We kregen een toffe vraag binnen over een oude bekende, namelijk Dead Space. Dead Space wist op een eigen, nieuwe manier, de HUD van hun game te verbeteren. Dit ging meestal in samenwerking met het speciale pak dat je moest aantrekken. Dit gaf op een mooie manier je health aan op je beeldscherm. Maar vandaar dat nu de vraag is, waarom gaan developers altijd terug naar de oude vertrouwde weergave van je munitie, je health en nog veel meer dingen? Waarom durven bedrijven geen nieuwe stappen te zetten?

SpellBreak

Battle Royale, wanneer houdt het nou eens op? Ze blijven tot op de dag van vandaag nog steeds als paddestoelen uit de grond komen. Games als Fortnite en PUBG doen het tot op de dag van vandaag nog steeds uitermate goed in de gaming industrie. Ook dit keer hebben we weer een nieuwe Battle Royale game die aan bod mag komen. We hebben het hier over SpellBreak. SpellBreak heeft net als Fortnite zijn eigen sausje aan het genre gegeven. In deze game is het de bedoeling dat je een beetje a la Harry Potter de strijd aangaat met je tegenstanders. Dit gaat in de vorm van magische spreuken en elementen. Benieuwd naar de Pre-Alpha beelden van deze game? Check dan hier even de teaser. Wat vinden jullie van dit spel? Trekt het je aan, of vind je het maar niks? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch