Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag Retro: De “Jeeeuuujjjjj!” door de jaren heen

09/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

3…2…1…Jeeuuujjjj!! Het is een maandag en dan gaan we weer vragen behandelen van alle fanatieke vragenstellers. Maar het is natuurlijk Retro week. En dat betekent dat we ook hier een leuke twist aan geven. We hebben een compilatie gemaakt van de meest epische momenten uit Brievenmaandag. We halen hier de goede oude tijd terug, net zoals we dat hebben gedaan in de afgelopen Einde van de Week Vrijdag. Zo komt er een verhuizing langs, wordt het welbekende kraaiending op tafel gelegd, vieren we een feestje met de WiiU Party, wordt er iemand ten huwelijk gevraagd en staat iemand zijn tas in de fik. Al benieuwd? Je checkt het in Brievenmaandag Retro: De “Jeeeuuujjjjj!” door de jaren heen!

Het begin van de Brievenmaandag

Na zoveel brieven, mailtjes en maandagen is het in het item in het ritme geslopen. De rubriek is dan ook niet meer weg te denken bij Gamekings. Maar hoe komt dat? Of een betere vraag: wanneer gebeurde dat? Wij hebben de allereerste Brievenmaandag voor jullie opgezocht in onze grote database aan items. Een geboorte die is gecreëerd door onze (2K)Dennis en Ruben. Ondanks dat het stukje kort is, laat het wel een van de belangrijkste momenten van Gamekings zien. Enjoy!

We knallen door met de Retro Week

Na deze spectaculaire throwback gaat de Retro Week in volle gang door zoals gepland. Vanmiddag kan je namelijk een 8-bit stream verwachten waar ze oude klassiekers tevoorschijn toveren. Ook zal JJ wat extra uitleg geven over de aankomende “Gamekings Premium Community dag” en kan je morgen weer een nieuw item bekijken over Emiel zijn favorite retro console. Wat was jullie favoriete retro console? Welke 8-bit game willen jullie zien? Gaan wij jou ook zien tijdens de “Gamekings Premium Community dag”? Laat het ons allemaal weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch