Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over stage in het buitenland, Sekiro en Peter Molyneux

13/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

3,2,1… Heeeeeuj! Het is weer maandag en dat is best zwaar soms, maar gelukkig zijn daar Koos en Jelle om je maandag te verzachten. En er zijn weer brieven! Korte brieven en natuurlijk ook lange brieven over Peter Molyneux bijvoorbeeld, die speciaal zijn geschreven voor Jelle. Ook zo benieuwd geworden? Kijk het item!

Stage in Salzburg

Wie ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken op deze maandag, dat is Ronald. Hij loopt stage in Salzburg en dat is een ware rollercoaster rit op het gebied van chaos. Hij gaat elke dag met tegenzin naar zijn stage en er is totaal geen plezierige werksfeer. Dat is me een partijtje fucking kut! Dan heeft de stagiaire die dit tekstje zit te tikken het nog helemaal niet zo verkeerd. Jelle en Koos gaan hem uiteraard proberen te helpen.

Nioh of Sekiro?

Ondertussen vraagt David zich af of hij moet beginnen met Nioh of Sekiro. Want welke game zou hem beter liggen en zijn deze games niet te moeilijk? Moet hij eerst The Witcher 3 spelen om zijn game skills wat meer op te krikken?

Waar is Peter Molyneux gebleven?

Peter Molyneux is een man van grote woorden en grote beloftes. Maar wat doet de beste man nu eigenlijk? Gaan we hem weer eens terugzien in het AAA landschap in de toekomst? We kennen hem natuurlijk van de Fable games en die waren behoorlijk vet, ondanks dat ze vaak ook een beetje tegen vielen door alle beloftes van Molyneux.

Heb jij nou ook vragen? Over het leven, games, vrouwen, voetbal, kleding of je stage? Stel ze aan ons! Dat kan via Twitter, dat kan via Facebook en dat kan natuurlijk ook naar redactie@gamekings.tv.

Wij beantwoorden al die vragen met alle liefde, dus doe er je voordeel mee! En dan zien we je volgende week, of nou ja, we zien je brief!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch