Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag (of Brievenzondag) over Android TV, Dishonored 2 en paaseitjes

17/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt maar één keer per jaar, maar dan heb je ook wat. Dan is het namelijk Brievenzondag. Tenminste, als je van het christelijke geloof bent. En JJ is netjes gedoopt als Johannes Jozef en dus vindt hij dat het Brievenzondag is in plaats van Brievenmaandag. David en Koos vinden het prima. Koos omdat hij knallende koppijn heeft van zijn verjaardagsfeest (ra, ra, hoe kan dat…), en David omdat hij gezellig gekleurde eitjes heeft meegenomen die de heren vervolgens lekker live gaan oppeuzelen.

Android TV

Pasen dus, ideaal long weekend om te gamen en daarna fris een aantal prangende vragen te beantwoorden. Wat we bijvoorbeeld vinden van Android TV en het aanbod aan games. Of hoe wij staan tegenover het spelen van deel 2 direct na een deel 1. Kan een vervolg dan niet alleen maar tegenvallen?

Classic cult games

Ook is er in deze Brievenzondag een vraag over classic cult games. Wat waren onze clasic cult games? Games die misschien niet top notch waren, maar toch bij ons vast in het geheugen zijn blijven hangen. Ga dus maar even lekker zitten, buik een beetje uit van de vele paasbrunches en geniet van deze Brievenzondag. Of als je een ander geloof aanhangt, want zo zijn wij ook wel weer, Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch