Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox Showcase, Starfield, Lies of P & de FHM 500

12/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is een subtropische maandag 12 mei 2023 en we hebben flink wat afgezweet tijdens het warme weekend. Eentje waarin we ons hebben kunnen verpozen met de Xbox Showcase/Starfield Direct en de PC Gaming Show. En daar gaan we het zeker over hebben in deze nieuwe editie van Brievenmaandag. Daan, JJ en Koos zitten in de sauna die studio heet om jullie een verse editie voor te schotelen. Zij gaan vragen beantwoorden over de Xbox Showcase, de FHM 500 en het heel houden van je iPhone. Plus een muzikaal lid van de community heeft een vette remix gemaakt van onze oude Gamekings tune. Al deze vragen plus meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van 12 juni 2023.

Brievenmaandag: Wat vonden we van de Xbox Showcase en de PC Gaming Show?

Het verhaal van JJ zit verwerkt in de aflevering van Team Zuur. Maar wat vonden Daan en Koos van de Xbox Showcase en de PC Gaming Show. Logisch dat een deel van deze editie van Brievenmaandag over de beide presentaties gaat. Verder zijn er vragen over de demo van Lies of P, Heretic 2 en de dames van de FHM 500

Wat vinden we van de remix van de oude Gamekings tune?

Tot slot is daar een leuke video waarin een muzikaal lid van de community een remix aanbiedt van de oude Gamekings tune. We laten hem horen in deze video, waarbij de vraag is of we de track tof vinden. Want hoezeer we bijdrages van de community waarderen (dat doen we echt), we blijven heel kieskeurig als het gaat om de kwaliteit van de content die we gebruiken. En dat geldt ook voor muziek.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch