Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over gaming in de apocalypse & de PS5

29/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat betekent dat het tijd is om een aantal brieven te behandelen. Vandaag zitten Daan en Koos klaar om deze dus ook zo goed mogelijk te beantwoorden. Ze gaan het hebben over onderwerpen als: hun favo 3 apocalypse games, de beste game producers, Formule 1 en nog veel meer. Dus maak je borst maar, nat want het is tijd voor een nieuwe Brievenmaandag.

Welke games spelen wij tijdens de apocalypse?

Het is onvermijdelijk dat de wereld, zoals wij die kennen, ooit zal ophouden met bestaan. De manier waarop is een andere vraag. Zullen we ooit aangevallen worden door aliens? Beginnen de doden met opstaan en het opeten van ons levende mensen? Zal de aarde ooit opgeslokt worden door de zon? Er zijn zoveel verschillende manieren waarop de wereld tot een einde kan komen. Maar dat weerhoudt ons gamers niet van het uitvoeren van onze hobby: gamen. Maar wat nou als wij tijdens deze Apocalyps alleen maar de beschikking hadden over 1 console met 3 games, welke zouden wij dan kiezen? Gaan we kiezen voor de wat nieuwere consoles met de nieuwste games? Of gaan we voor een oldie? Daan en Koos bepalen hun keuzes.

Wanneer is het juiste moment om te stoppen met een game?

De dagen voelen korter en games worden steeds langer. Games zoals The Witcher 3: Wild Hunt, Red Dead Redemption 2 en GTA V nemen honderden uren in beslag als je deze 100% wilt uitspelen. Niet iedereen heeft echter zoveel vrije tijd dat hij of zij elke game uit kan spelen. Maar wat is dan het juiste moment om te stoppen met een game? Gewoon de game uitspelen en er dan pas mee stoppen? Of meteen stoppen op het moment dat je er zelf geen plezier meer aan beleeft? Onze heren hebben hier wel hun mening over klaar staan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch