Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Watch Dogs 2 en de PS4 Pro

07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weer is vies en koud en uit bed komen voelde moeilijker dan ooit, maar JJ, Jelle en Shelly zijn er helemaal klaar voor om al jullie brandende vragen te beantwoorden in deze nieuwe Brievenmaandag over Watch Dogs 2 en de PS4 Pro.

De eerste vraag knalt de maandag gelijk los, want die gaat over de BlizzCon van het afgelopen weekend, oftewel de natte droom van elke Blizzard gamer. Wat de Kings van de BlizzCon dit jaar vinden, zie je in deze Brievenmaandag. Ook kwam er een vraag binnen over het verschil in prijs van gaming headsets. Is een gaming headset van 300 euro noodzakelijk voor een betere game-ervaring of voldoet een headset van 50 euro ook?

Ook bespreken de heren en dame de release van de NES Classic die deze week uit gaat komen. Ondanks dat deze een veel te korte controller kabel heeft, zijn we toch erg enthousiast over de retro console. Deze console is uitgerust met 30 games die je gelijk kan spelen wanneer je hem hebt aangesloten.

We eindigen deze heerlijke maandagmorgen met een prijsvraag! Weet jij het antwoord op de vraag van JJ? Mail dan snel je antwoord naar prijsvraag@gamekings.tv en dan zien we jou misschien wel terug op het Watch Dogs 2 Community Event op 14 november in Dordrecht!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch