Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over vrouwenvoetbal, gamen met je zoon en cosplay

08/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag, en dat betekent maar een ding! Brievenmaandag tijd! We gaan het hebben over een hele boel onderwerpen en dat is best knap, want Jelle en Koos zijn allebei best wel moe. Vrouwenvoetbal, games met je zoon en cosplay, het komt allemaal langs! Pak lekker wat chippies of een gezonde snack zoals JJ zou zeggen, en misschien wat te drinken… Want we gaan brieven, mails en Tweetjes lezen.

Vrouwenvoetbal

Helaas heeft Nederland gisteren de finale verloren van de USA, wat jammer! Maar heeft Jelle eigenlijk wel gekeken? En waarom wel of niet? We hebben het over het succes van de oranje dames en waarom verdienen ze eigenlijk niet even veel als de mannen? Jelle en Koos doen hun haren in een staart en trappen een balletje in deze brievenmaandag. Hebben jullie de finale van het vrouwenvoetbal gekeken? En hebben jullie ook zo genoten?

Gamen met je zoon

Welke games moet je nu spelen met je zoon of dochter? Zijn Nintendo games de allerbeste games om lekker samen op de bank te spelen? En waarom eigenlijk? Jelle en Koos geven vaderlijk advies en vertellen je wat je moet spelen met je zoon of dochter. Wat speel jij met je zoon of dochter? Of gamen jullie niet samen?

Koos is Kylo Ren

Koos zou Kylo Ren wel cosplayen als het zou moeten, maar wie zou Jelle willen zijn? Ze duiken de wereld van de cosplay in en bedenken wat ze zouden willen spelen. Zien jullie Jelle al voor je als elf of een orc? Hij zelf mogelijk niet! Komen jullie in cosplay naar Firstlook Festival? Laat het ons weten in de comments en stuur een foto van hoe je van plan bent om te komen. Wij zijn namelijk wel benieuwd!

Drop je vragen, opmerkingen of iets leuks hieronder in de comments en dan antwoorden wij daar ongetwijfeld op!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch