Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over VR en FIFA

28/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Er staat weer een nieuwe week voor de boeg. Ook deze week gaan we op de redactie weer keihard aan de slag om nieuwe items op de website te knallen. In deze editie van brievenmaandag nemen Koos, JJ en Jelle plaats om de weer massaal ingestuurde brieven van een gedegen antwoord te voorzien. Voor dat deze brievenmaandag echt losbarst, nemen de heren naar goed gebruik het weekend door. Hier komt uiteraard het gevecht tussen Conor McCregor en Floyd Mayweather aan bod. Het gaat wat ver om de Gamekings tot vechtsportanalisten te bombarderen, maar je kan ze allerminst een gebrek aan een eigen kijk verwijten. Zodoende wordt ook ‘het gevecht van de eeuw’ van een korte analyse voorzien. JJ probeert verder de hype rondom Game of Thrones te berde te brengen, maar Koos en Jelle happen als niet fans zijnde helaas niet toe. Benieuwd naar dit alles en de antwoorden op de brieven? Check dan nu deze brievenmaandag over VR en FIFA

De heren hebben genoten van McCregor vs Mayweather

Eenmaal alle randzaken besproken branden de heren weer los over verschillende zaken. Zo komt de VR-discussie weer aan bod. De hype die een aantal jaar geleden definitief losbarstte heeft het nog altijd moeilijk om op commercieel vlak voet aan de grond te krijgen. Naar aanleiding van een interessante brief buigen de heren zich nog maar eens over deze kwestie. Ook wordt er een vraag gesteld aangaande de soms wat gebrekkige animaties in FIFA. Vanuit de community klinken er steeds vaker kritische geluiden door. Er heest vooral irritatie omtrent de gebrekkige gelijkenis van de gezichten. Jelle speelt zoals menig Gamekings-kijker weet weinig FIFA, maar slaat wat dit betreft wel even de spijker op z’n kop.

Uiteraard leveren ook de overige vragen weer genoeg gespreksstof op. Wat is verder jullie mening over VR? Geloof je er nog in? En irriteren de gezichanimaties in FIFA jullie ook zo? Laat je horen in de comments onder deze Brievenmaandag over VR en FIFA!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch