Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Vietnam, de NS en Borderlands

08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

3,2,1, Heeeuj het is Brievenmaandag! De hele redactie is hard aan het werk om alles helemaal ready te hebben voor de Vietnam trip. Want het is bijna zover. De mannen gaan bijna op pad maar de laatste dingetjes moeten nog geregeld worden, en Koos is ook al een beetje zenuwachtig. Ondanks dit gegeven zitten JJ en Koos gewoon voor je klaar voor een gloednieuwe Brievenmaandag. Waarin ze weer vragen beantwoorden die door jullie zijn ingestuurd. En we hebben het onder andere over Borderlands, de NS en Vietnam.

Mag ik dat wel zeggen?

Deze week gaan we het ook hebben over hoe belangrijk het is om onafhankelijk te zijn als game journalisten. Zo kun je namelijk je ongezouten mening geven over games. Ook als games de verwachtingen niet waarmaken. Want het is namelijk zo dat veel uitgevers de media beïnvloeden over wat ze wel en niet mogen zeggen. Wanneer je dit wel doet kom je gewoon op de zwarte lijst, en doen ze geen zaken meer met je. Wat we natuurlijk wel mogen zeggen is dat Koos enorm uitkijkt naar de nieuwe Star Wars Game. Hij hoopt alleen wel dat hij niet gerushed gaat worden want dat zou natuurlijk zonde zijn. Maar hopelijk komt de nieuwe Star Wars Game dit jaar nog uit. Borderlands 3 komt er aan en dat maakt veel gamers wakker. Logisch dus dat je dan de vraag krijgt welke van de drie Borderlands wij het beste vinden: Borderlands 1, Borderlands 2 of Borderlands: The Pre-Sequel? En wat vinden Koos en JJ van het feit dat Borderlands 3 exclusief voor de Epic Store wordt? Zijn ze pissed of kan het hen aan hun gevoegelijke reet roesten…

Helaas heeft de NS geen Brievenmaandag

Bij Brievenmaandag worden er natuurlijk altijd vragen ingestuurd door jullie. Maar deze week had JJ en aparte Tweet in zijn inbox die hij met jullie wil delen. Want waarom zou je niet Gamekings en de NS in dezelfde Tweet wat vragen?Helaas heeft de NS geen Brievenmaandag en ook niet echt een creatief antwoordt! Ben je benieuwd wat ze wel te vertellen hadden kijk dan deze gloednieuwe Brievenmaandag.

Heb jij nou ook een brandende vraag aan onze mannen of wil jij ook gewoon even lekker zeiken over de NS, laat het ons weten via de mail, Twitter, Discord, Instagram en meer. En dan bespreken we jou brief in de volgende Brievenmaandag. (laat dat gezeik over de NS trouwens maar zitten dat horen we al genoeg van onze stagiaires)

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch