Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Jelle’s vakantie, kerstpakketten & Premium Kerstborrel

17/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk eens even wie er terug is. De enige echte Jelle Kunst is terug uit Azië, en moet meteen aanschuiven bij Brievenmaandag. Vers terug van zijn eigen Asia Roadtrip naar Indonesië, Maleisië en Singapore gaat hij toch nog jullie brieven behandelen. Natuurlijk zijn wij razend benieuwd naar hoe zijn vakantie is verlopen. Helaas voor hem viel het wel een beetje tegen. Jelle was namelijk ruim twee weken doodziek. Gaat hij eindelijk op vakantie, kan hij er niet eens van genieten.

Wat zou er in ons kerstpakket zitten?

Omdat het bijna kerst is, moeten we natuurlijk ook een kerst gerelateerde brief behandelen. Het pakket bestaat uit: een levensles, een single die het afgelopen jaar perfect weergeeft. Een alcoholische versnapering. Een game waarvan je weet dat de meeste mensen hem nog niet heeft gespeeld dit jaar. Een tijdreis ticket naar een moment die je samen met de Gamekings redactie nog een keer zou willen beleven. Wat een dik pakket zal dat worden.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Mocht je voor wat voor reden dan ook het nog niet gehoord hebben. Aankomende donderdag 20 december gaan wij gezellig met jullie het jaar goed afsluiten met de Gamekings Premium Kerstborrel. Dat doen wij natuurlijk in de vetste arcade hal van Nederland, de Blast Galaxy in Amsterdam. Als jij een Premium baas bent, dan betalen wij jouw entree. Ook mag je een vriend of vriendin uitnodigen voor het feestje. Ben je geen Premium lid, dan ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom. Wel moet je gewoon de entreeprijs van €12,50 betalen. Het is dus goedkoper om premium te worden. Vanaf 19:00 gaat het echt los, maar als jij eerder wilt komen dan mag dat natuurlijk ook. Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan door een mailtje te sturen naar: redactie@gamekings.tv.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch