Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox, leven na Elden Ring & overname Ubisoft

25/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe editie van Brievenmaandag. Het wekelijkse item waarin we al jullie brandende vragen beantwoorden. En zo is dat vandaag niet anders. Ook voor deze editie zijn er een hoop brieven binnen gekomen. Vandaag onder andere post over Ubisoft dat mogelijk te koop staat, de voorraad tekorten door de ellendige gebeurtenissen in China, het vrijgezellenfeest en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 25 april.

Brievenmaandag over de toekomst van Ubisoft

Met de huidige trend in de game-industrie waar ‘kleinere’ publishers gekocht worden door grotere publishers, vliegen de geruchten door de lucht. En soms hoor of lees je een gerucht zo vaak en op zoveel media, dat er wel een kern van waarheid in zou moeten zitten. Waar rook is is vuur, toch… Zo is er een kijker met een vraag over Ubisoft. Er waren wat berichten de afgelopen dagen dat Ubisoft in de verkoop gaat. De kijker wil weten hoe we daar tegen aan kijken en wie de Fransen dan gaat kopen? Is het Microsoft Xbox of misschien wel Tencent? Of EA? Misschien PlayStation? Je gaat zo zien en horen hoe Huey, Jelle en Koos erover denken. Verder is er een positieve reactie op een brief die eerder was verstuurd. Een community-lid was zijn game passie verloren. Blijkt dat hij hem na die uitzending weer heeft gevonden. Met dank aan ons en de overige community. Welke games hij nu aan het spelen is? Dat vertelt hij in zijn brief.

Wat te spelen na Elden Ring?

Verder is er in deze editie ook vragen binnen gekomen over wat te doen na Elden Ring? Een hoop spelers hebben de game nu mogelijk uitgespeeld. Met een mega aantal aan door gaan, gevloek & frustratie. Maar hoe nu verder? Na zo’n epische en unieke game? Wat voor games kan het communitty-lid in kwestie, het beste proberen? En wat wordt voor hem de beste game in de toekomst? Is dat Hogwarts Legacy of toch wat anders? Tot slot hebben we een kijker die problemen heeft met zijn Xbox Series S. Het apparaat werkt niet zo goed. Hebben wij nog wat tips voor haar? Je gaat er allemaal achter komen in deze editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch