Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Trage Wi-Fi en Taiwanese Gamecultuur

29/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat betekend dat er weer een Brievenmaandag op je beeldscherm komt! Zoals iedereen hopelijk nu wel weet zijn Koos, Daan, Boris en Jelle al een aantal dagen op stap in Taipei om daar de locale gamecultuur op te snuiven. Benieuwd? Check nu Brievenmaandag over Trage Wi-Fi en Taiwanese Gamecultuur!

Trage Wi-Fi doodsteek voor Livestream

Op de drukke planning stond vandaag een Brievenmaandag Live vanaf de hoogste berg in Taipei City. Ideaal voor een fraai achtergrondje bij een livestream. Goed idee toch? Een probleem, het regende Aziatische pijpenstelen en dus was het ten eerste zeiknat op de top, waaide het keihard en waren de kleine kruipweggetjes ook nog eens spekglad. En dus werd de livestream naar het eigen appartement verplaatst.

Maar ook daar waren weer problemen. Vooral de WiFi werkte niet mee. Te traag om echt een stabiele stream te kunnen produceren. En dus moesten JJ en Kevin op stel en sprong de studio in om dit gemis op te vangen. Terwijl die dus net de nieuwe groep stagiaires aan het inwerken waren. Maar goed, nee verkopen we niet, en dus staat de stream weer voor jullie klaar. Een Brievenmaandag zonder brieven, die echter wel een hele leuke discussie over Twitch, YouTube en Facebook opleverde en live de best bekeken Brievenmaandag ooit werd. Check nu Brievenmaandag over Trage Wi-Fi en Taiwanese Gamecultuur!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch