Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Tomb Raider en Call of Duty LAN-event

02/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een dichte mist vandaag, we konden vanmorgen op het pontje de overkant van het kanaal niet eens zien! Gelukkig zijn Shelly, Skate en JJ veilig aangekomen op de redactie om je vragen onder de loep te nemen.

We beginnen vandaag met een mededeling. Aankomende donderdag, 5 november, is het Call of Duty: Black Ops 3 Launch Event in de Media Markt Amsterdam Bijlmer ArenA. Vanaf 18.00 kan iedereen naar binnen binnen lopen op het evenement en vanaf 16 jaar kan je meedoen met de LAN.

Skate is nog een beetje moe en schrikt dan ook meteen wakker van de eerste vragen die hem voorgeschoteld worden. Er wordt een kwestie besproken over de controle die de speler heeft in games. Daarnaast vragen jullie ook of wij zin hebben in bepaalde games en hoe sommige games ons bevallen. Neem bijvoorbeeld een Fallout 4, waar wij helaas echter nog niets over mogen zeggen. Ook wordt er gevraagd of we uitkijken naar de Rise of the Tomb Raider, die Shelly al heeft mogen spelen! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft JJ zijn zegje klaar op de vraag of modifications aan controllers in de multiplayer wel toegestaan moeten worden door de makers van de games.

Dit alles en meer zie je in deze bomvolle Brievenmaandag over Tomb Raider en Call of Duty LAN-event!

Brievenmaandag over Tomb Raider en Call of Duty LAN-event

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch