Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over toekomst PlayStation, Elden Ring & Warzone 2.0

26/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou een maandag zijn zonder een editie van Brievenmaandag? Ook een maandag natuurlijk, maar dan wel een veel minder leuke? Er kwamen een hoop toffe en zoals altijd prangende brieven binnen. En om er zoveel mogelijk te kunnen behandelen, heeft JJ ze daar waar mogelijk ingekort. Anders wordt het Voorleesmaandag en daar zit niemand op te wachten. We willen zo veel mogelijk brieven en vragen in ons Discord Channel beantwoorden. Vandaag zitten Daan, Jelle & Koos klaar om een hoop interessante vragen voor jullie gaan beantwoorden. Waaronder vragen over Game Pass, Warzone 2.0 en de grote first party games van PlayStation en hoe ze die willen uitbrengen. Hebben de drie heren daar een passend antwoord op?  Je ziet en hoort het in de Brievenmaandag van maandag 26 september.

Zorgt succes van Game Pass voor mindere goede games?

We zijn vaak enthousiast over de Game Pass. Zeker als het aanbod ooit dat wordt wat Xbox ons wil doen geloven. Voor de gamers is het in ieder geval absoluut ‘bang for buck’. Maar volgens een brievenschrijver is er ook een keerzijde aan deze medaille. Een keerzijde die wat hem betreft te weinig wordt belicht. Want zorgt de Game Pass er niet voor dat er steeds minder echt goede, innovatieve games worden uitgebracht? Wat is het antwoord van Daan, Jelle & Koos hierop?

Regenachtige Brievenmaandag over toekomst PlayStation

Op deze grijze en druilerige maandag schieten de vragen alle kanten op. ‘Is het onzin dat een day one launch op PS Premium commercieel slecht is?’ ‘Zijn we trophy hunters en op welke achievement zijn we het meest trots?’ ‘Denken we echt dat PlayStation doomed to fail is?’ Maar ook ‘Wat vinden we de vetste sneakers van het moment’ en ‘Wat vinden wij het goorste eten wat we ooit hebben geproefd?’ Je gaat het allemaal zien en horen tijdens deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch