Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Witcher en kerstvakantie games

23/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas. Het is de laatste brievenmaandag van dit decennium. Terwijl voor de meeste de kerstvakantie inmiddels is begonnen, zitten Jelle en Koos weer klaar voor een nieuwe brievenmaandag. En natuurlijk moet het gaan over The Witcher, naast alle andere vragen.

The Witcher

Het gaat zowel over de nu al succesvolle serie op Netflix als over het game-genre en de rechten en de kosten van een licentie van zo’n serie. De serie, die een beetje afwijkt van de boeken maar voor het merendeel het verhaal van de zeven boeken volgt. De serie die gezorgd heeft voor het bestaan van The Witcher. En het gaat over de game van CD Projekt Red wanneer de heren het hebben over de ideale games tijdens de kerstvakanties en de favoriete game genres van zowel Jelle als Koos.

Welke game moet terug naar zijn roots?

Als voorbeeld wordt Call of Duty aangedragen, die met Modern Warfare volgens veel mensen teruggegaan is naar dat wat de franchise zo succesvol maakte. De vraag is nu welke game dit ook eens moeten overwegen? Er zijn zo op het eerste oog genoeg kandidaten, maar Jelle en Koos komen wel met wat titels.

Als je moest kiezen…

Tussen The Witcher 3, Outer Worlds en Borderlands 3, welke game zouden Jelle en Koos dan kiezen? Twee van de drie games zijn dit jaar uitgekomen en hebben ook meerdere prijzen gewonnen vanwege hun succesvolle launch. Over The Witcher 3 hoeven we natuurlijk niet zo heel lang te praten. Maar wat zou de keuze zijn, als er gekozen moet worden? Daar komt je achter in dit item.

Welke game zou jij graag terug zien gaan naar zijn roots? Als jij moest kiezen tussen de drie hierboven genoemde titels, welke game zou jij dan kiezen? Laat het weten in de comments hieronder en deel je eindejaars-plannen met alles en iedereen. Gewoon, omdat het kan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch