Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Matrix Awakens, Forspoken & Max Verstappen

13/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog drie weken en dan is het al 2022. Maar eerst gaan we december nog even door. En dus presenteren we deze maandag een Brievenmaandag met twee veteranen aan tafel. JJ en Skate gaan alle brandende vragen over gaming en nerd culture beantwoorden. Zo hebben we deze week vragen binnen gekregen over ons verleden, de game Forspoken, en Xbox. Plus we babbelen even na over de glorieuze winst van Max Verstappen. Je ziet en hoort het allemaal in een splinternieuwe editie van Brievenmaandag

Een krankzinnige demo van de Unreal Engine 5, genaamd The Matrix Awakens

Met een grote hoeveelheid aan games op de Xbox Game Pass, zien we steeds vaker vragen over deze service voorbij komen. Dit keer is een kijker erg benieuwd naar welke Xbox het beste zal zijn om te halen. Is het handig om een Series S te halen of toch echt te gaan voor de Series X? Daarnaast zijn er vragen over de Unreal Engine 5. Geen technische vraag, maar eentje over een Tech demo. De schrijver is benieuwd of wij iets gaan doen met The Matrix Awakens. En voor deze persoon hebben we misschien wel goed nieuws. Dit zijn natuurlijk niet alle vragen die we deze week gaan behandelen. Er is meer, veel meer.

Is Forspoken een goede game voor naast Elden Ring

We hebben het verder over Hogwarts Legacy. Volgens de geruchten gaat deze game in 2022 uitkomen. Hebben wij daar nog verdere informatie over? Een kijker is ook benieuwd over Forspoken. Gaat deze game een goede aanwinst zijn voor naast Elden Ring? We kregen ook een brieven binnen over advertenties van games op social media, COD Vanguard en welke games wij vroeger hebben gespeeld. Het betrof onze basisschool periode. Dit en nog veel meer ga je allemaal zien in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Het perfecte begin van de week.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch