Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Division 2, streamers en Generation Zero

18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voor het opnemen van deze editie van Brievenmaandag kwam het eerste nieuws over de aanslag in Utrecht op de redactie binnen. Logisch dus dat we even bij stil staan. Dit soort nare shit komt dan opeens toch wel heel dichtbij. Maar Jelle en JJ zijn pro genoeg om op een gegeven moment weer over te schakelen naar de normale Brievenmaandag-modus. En dus komen de antwoorden op jullie mails en tweets gewoon weer naar jullie toe in deze editie van Brievenmaandag.

The Division 2 reviewen in twee zinnen

Jelle en JJ hebben dit weekend de nodige games gespeeld. Bij Jelle draaide het om Generation Zero en een nieuwe Tropico terwijl JJ helemaal in The Division 2 zit. Omdat de reviews van alle deze games deze week op de site komen te staan, gebied Jelle hem om een oordeel over zijn speelsessie binnen twee zinnen uit te spreken. Wat natuurlijk onmogelijk is als je enthousiast bent. En Jelle houdt het verbaal ook niet helemaal droog als het gaat om zijn ervaringen met Generation Zero. Hij noemt de game plompverloren ‘Fallout 76, maar dan goed uitgewerkt’. Er zijn games die het met minder moeten doen.

Hoe kijkt JJ terug op de uitzending van Kassa over streamers en donaties

 

Dan de vragen. Want daarvoor kijk je naar Brievenmaandag. Er waren er dit keer een hoop via Twitter, wat de vragen lekker kort en bondig houdt. Wat zijn bijvoorbeeld onze favoriete podcasts? En wat vinden we van de releaselijst van exclusieve Nintendo-games voor de Switch de komende twee kwartalen? Wat willen we liever, een rollercoaster van 6 tot 8 uur of een meer uitgesponnen open wereld-game? Ook is er een vraag over de geruchten dat Sony PlayStation Take Two zou willen overnemen. Geloven we dat en kan het? Tot slot wordt er ook nog even nagepraat over de Kassa-uitzending waarin het draaide om streamers en donaties. Hoe kijkt met name JJ terug op deze uitzending en dan vooral over de ophef die de uitzending teweeg bracht. Dit alles en meer in een splinternieuwe Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch