Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Switch, Xbox Scorpio en vrouwelijk schoon

22/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week bevat weer een maandag en dus de noodzaak een Brievenmaandag te maken. Wat we natuurlijk met alle liefde doen. En dus namen Koos, Emiel en Jelle fris en fruitig plaats achter de tafel om vervolgens een klein uurtje te ouwehoeren over van alles en nog wat.

Switch, Xbox Scorpio en PlayStation 4

De weekenden van de heren waren niet bepaald speciaal te noemen dit keer, maar de brieven en posts op Instagram en Facebook zijn gelukkig goed om een paar pittige discussies op te wekken. Bijvoorbeeld of de Switch het voorbeeld moet worden voor de nieuwe generatie consoles? Of wat ze denken dat Microsoft gaat en moet doen op de aankomende E3. Want waar we van Sony nu toch wel redelijk goed kunnen inschatten waarmee ze komen, daar zijn er bij Microsoft nog best veel vragen. Wat cool is, want dan kunnen we straks lekker verrast worden. En zijn er Mario Kart-achtige games op de PC, die minimaal net zo tof zijn?

Vrouwelijk schoon

En we hebben ook de vraag van de week of de heren op alle die met drank overgoten trips wel eens leuke dames zijn tegen gekomen. Of jullie daarop een eerlijk antwoord krijgen is nog maar de vraag aangezien twee heren vast zitten aan een dame. En om alle slippertjes nu even en plein public in de wereld te slingeren, dat is natuurlijk wel en dingetje. Kortom, genoeg ingrediënten voor een fraaie Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch