Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Stellar Blade, Tokyo & frikadellen games

01/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook na dit weekend is het maandag. Maar wel een met een speciaal tintje. Het is namelijk tweede Paasdag. Een vrije dag voor velen en volgens veel mensen ook een extra zondag. Niet voor JJ en Koos. Zij zijn gewoon naar het kantoor afgereisd om voor jullie een nieuwe editie van Brievenmaandag in elkaar te zetten. Want ook tijdens het Paasweekend zit de community vol met de welbekende prangende vragen. En niet alleen waar de paaseitjes verstopt zijn. Het is aan JJ en Koos om de mails en posts op Discord door te nemen en ze van een goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zo zijn er vragen over de mogelijkheden van AI als het om videogames gaat, Inezuma Eleven op de Switch, de demo van Stellar Blade en het nut van gaming als de hele wereld in de fik staat. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 1 april  2024.

Wat is nu precies een frikadellen game?

Dat het 1 april is wil niet zeggen dat deze episode een grap is. JJ en Koos zijn vol serieus als het gaat om het beantwoorden van de vragen vanuit de community. Of het nu gaat over de uitleg wat een frikadellen game is, de kwaliteit van Stellar Blade of tips voor een reis naar Tokyo, de twee heren hebben altijd een passend antwoord paraat. En dat is maar goed ook, anders zit iedereen gestresst aan het Paasontbijt.

Hoe goed gaat Stellar Blade worden?

Andere vragen betreffen de Steam Deck, die momenteel ongekend populair is bij de community en de veiligheid van het OLED scherm? Brand er daar nog steeds wat in, of zijn die vervelende issues inmiddels verholpen? Ga er maar even lekker voor zitten, tik je eitje, en geniet van een nieuwe editie van de langslopende vragenrubriek van Nederland.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch