Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Starfield, Xbox Showcase & PlayStation en de PC

13/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het maandag en the day after the day before. Oftewel de maandag na de Xbox & Bethesda Showcase. Na slechts een paar uur slaap schuiven Boris en Skate opnieuw aan achter de desk om alle prangende vragen te gaan beantwoorden. Vragen die vanzelfsprekend deels over de Xbox & Bethesda Showcase en Starfield zullen gaan. En aangezien de beide heren er een kort nachtje over hebben kunnen slapen, zal hun antwoord nog meer uitgekristalliseerd zijn dan op de zondag. Maar er zijn natuurlijk ook andere vragen in de Brievenmaandag van maandag 13 juni 2022.

Gaat Starfield de hype waar maken?

Natuurlijk waren er vragen over Starfield. Toch wel zo’n beetje de grootste game die we de afgelopen dagen hebben gezien. Mensen willen massaal weten wat we er van vinden. Vet, tegenvallend, te ambitieus of teveel lijkend op No Man’s Sky? Je gaat het antwoord horen in deze editie van Brievenmaandag. Zo wil iemand weten waarom PlayStation niet een eigen PC Store uitbrengt? Dat is immers vele maken lucratiever dan te moeten lappen voor de portals van een ander. Hebben de twee hier een passend antwoord op? Een andere boeiende vraag is waarom zo veel games tegenwoordig in space zijn of fantasy en er zich zo weinig afspelen in de realiteit. Wat is daar de reden van?

Gaat Diablo 4 ook de weg van Diablo Immortal op?

Een vraag draait ook om turn based games. Wat we er van vinden en of we er mee uit de voeten kunnen. En wat gaat er gebeuren met Diablo 4? gaan we daar ook zo veel MT’s zien als in Diablo Immortal? Zou een slechte zaak zijn aangezien die game de slechtst beoordeelde game ooit is op Metacritic. En waarom werden Fable en Hellblade 2 niet vertoond tijdens de Xbox & Bethesda Showcase? Antwoorden op al deze vragen en meer gaan jullie zien en horen in de nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch