Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Starfield, MMORPG’s & het opslaan van games

17/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brieven en maandag gaan bij ons uiteraard hand in hand. Vaste kijkers weten dit. Maar mocht je nieuw zijn, dan heten we je van harte welkom bij onze vaste Brievenmaandag rubriek. Dit keer zijn er een aantal korte brieven ingestuurd met zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo gaan Daan en Jelle deze week babbelen over Starfield (en of ie wel of niet Xbox exclusive wordt), over nieuwe MMORPG’s én heeft iemand een vraag over het opslaan van je games. Meer dan genoeg voor Daan en Jelle om hun hoofden over te breken in deze nieuwe Brievenmaandag.

Brievenmaandag en de exclusiviteit van Starfield

Starfield is een game waarvan we nu toch zo langzamerhand mogen verwachten dat ie uit gaat komen. Het gonst van de geruchten rondom de game, die in alle waarschijnlijkheid op de aanstaande E3 volledig gepresenteerd wordt. Sinds Microsoft’s nieuwe aanpak zo succesvol lijkt te zijn (lees: alle games op Game Pass) rijst de volgende vraag op: komt Starfield naar Game Pass en wellicht exclusief naar de Xbox? Een terechte vraag die uiteraard ook een terecht antwoord verdiend. Of Daan en Jelle het antwoord hebben waar deze briefschrijver naar opzoek is, gaan we je nog niet verklappen. Maar je kunt in ieder geval op deze druilerige dag genieten van een gloednieuwe editie van  Brievenmaandag.

De zoektocht naar MMORPG’s

Er zijn op het eerste gezicht meer dan genoeg MMORPG’s waar je jezelf zoet mee kunt houden. Het grote nadeel van deze games is echter dat ze vrij tijdrovend zijn. En ook nog best een investering van je vragen. Een instuurder van een brief geeft nu zelf aan door de bomen het bos niet meer te zien. Er is namelijk ook best wat aanbod, wat logischerwijs kan zorgen voor wat keuzestress. Daan en Jelle zijn doorgewinterde MMORPG’ers, dus zij gaan proberen antwoord te geven op de vraag in deze brief. De vraag luidt: ‘Welke MMORPG raden de Gamekings aan’? Je vindt dit antwoord en nog veel meer in deze nieuwe Brievenmaandag met Daan en Jelle.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch