Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Star Wars, haat comments & BarBQ Weinig

19/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is feest op maandag, want Melle schuift aan bij de wekelijkse Brievenmaandag opnames. En dan weet je dat je honderd procent gegarandeerd een fikse dosis felle en sarcastische quotes kunt verwachten. Helemaal omdat Jelle en Boris er ook bij zitten en die houden beiden ook wel van een flikse scheut zwarte humor. En als de chat dan ook nog eens lekker los gaat, dan weet je hoe laat het is. Kortom, dit belooft een fijne Brievenmaandag te gaan worden met een top trio op de Chesterfield-bank.

Hoe fout is EA bezig met Star Wars

Waar gaan de drie heren eens flink op los dit keer? Nu, EA en Stars Wars zijn natuurlijk een dankbaar onderwerp om even lekker op in te hakken. Helemaal omdat de brievenschrijfer zelf ook behoorlijk ontstemd is over EA’s werk aan Battlefront. Hij geeft zeg maar het voorzetje. En wat weten de drie over een nieuwe Tomb Raider-game? Komt die er aan of is er helemaal nog niks bekend? Dan een vraag over de mogelijkheid van BBQ Kings. Is dat iets voor ons. En hoe zouden we het vrijgezellenfeest van Kratos opzetten. Ja, de community van Gamekings is creatief.

Een interessante vraag die tot slot binnenkwam was ook of we problemen hadden met de beledigende comments die je zo af en toe ziet verschijnen onder de items op Gameking.tv. De lieve mensen van de community kunnen af en toe nog wel eens lekker los gaan onder hun fijne anonieme naamples als Analreaper12 en xXBalzakjeuk178Xx. Hoe gaan we daarmee om? Is er een zwarte lijst, krijgen we psychische bijstand, is er een bokszak op de redactie waar we ons op afreageren of wordt er gewoon veel gehuild en getroost? Al deze ingredienten en meer zie je straks aan je voorbij komen in in deze lekker schurende Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch