Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Skyrim, Ghost Recon en huidige generatie consoles

22/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gebeurt veel in de gamesindustrie. Van nieuwe monitoren die uit zijn gekomen en consoles die nog steeds niet verkrijgbaar zijn tot aan games die uitkomen. Het is een drukke wereld. Logisch dat je er dan wat vragen over hebt. Brievenmaandag is daar de uitlaatklep voor. En dus gaan Koos en Jelle achter de desk zitten om al die vragen van de kijkers te beantwoorden. Welkom bij een nieuwe editie van Brievenmaandag. Met een shitload aan vragen over bijvoorbeeld Skyrim, Ghost Recon, bèta’s en de nieuwe consoles. Je ziet en hoort ze allemaal voor bijkomen in de editie van vandaag.

Aanstaande vrijdag hebben we een speciale ES(O)terisch aflevering

Skyrim bestaat 10 jaar, daarom hebben we aanstaande vrijdag een speciale editie van ESOterisch, genaamd ESTHERISCH. We gaan daarin het 10-jarig bestaan van Skyrim vieren. En een hele vette giveaway organiseren. Natuurlijk helemaal in het teken van The Elder Scrolls. Wat we allemaal gaan weg geven? Dat zie je op onze Instagram en Facebook pagina. Natuurlijk zijn er ook deze week een hoop vragen binnen gekomen. Er is bijvoorbeeld aardig wat positief commentaar over de bèta van Halo Infinite. Een kijker is bijvoorbeeld benieuwd wat we inhoudelijk van de game vinden. Daarnaast is er ook een vraag over Tekken. Want jawel, deze fighter heeft nog steeds behoorlijk wat fans. Denken we dat er een nieuwe Tekken gaat komen? En zijn we daar syked over.

Brievenmaandag over Ghost Recon Breakpoints & Century: Age of Ashes

Er zijn nog veel meer vragen binnen gekomen. Zo hebben we het nog over Ghost Recon Breakpoint en IMAX Enhanced-ondersteuning op Disney Plus. De twee praten ook over Activision/Blizzard. Over de beslommeringen binnen dit bedrijf gaan we het dinsdagochtend uitgebreid hebben tijden de Peepshow. Verder zijn er ook vragen over een aantal onbekendere games. Een vraag gaat over Century: Age of Ashes. Kennen we deze game en kijken we er naar uit? Welkom bij de nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch