Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over shootings, Ninja en Modern Warfare

05/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie weer! Een nieuwe week en dus ook weer nieuwe brieven, mails en Tweets voor Koos en Boris. De temperatuur is inmiddels weer wat acceptabeler. Dat betekent dat het op de Gamekings-redactie ook een stuk aangenamer is en er weer een uur lang gepraat kan worden. Onder meer Modern Warfare en Ninja komen langs.

Shootings, shootings en shootings

Shootings. Helaas waren ze in Amerika afgelopen weekend weer uitgebreid in het nieuws. Boris en Koos konden het dan ook niet negeren. Zoals gewoonlijk weliswaar met een interessante twist. Leven wij wel in een wereld of zijn wij stiekem onderdeel van een videogame waarin mensen de grenzen opzoeken en er soms overheen gaan?

Overstap Ninja naar Mixer een succesvolle marketingstunt?

Toch waren er ook nog wat game-gerelateerde nieuwtjes. Er is al veel over gezegd en geschreven, maar ook tijdens brievenmaandag kon het nieuws over streamer Ninja niet onbesproken blijven. Daar waar het op korte termijn grote invloed heeft op de naamsbekendheid en aantal gebruikers van het streaming platform van Microsoft, valt het te betwijfelen of dit op de lange termijn ook zo zal zijn.

Met 100 mensen tegelijkertijd in Modern Warfare Multiplayer?

Eens in de zoveel tijd is er weer een reden om Call of Duty en Battlefield met elkaar te vergelijken. Dit keer ging het om de multiplayer trailer en de bijbehorende maps. De maps van Call of Duty Modern Warfare zouden er namelijk voor gaan zorgen dat je met 100 man tegelijkertijd een potje kunt spelen. Daarmee lijkt er een poging te worden gedaan om Battlefield op dat gebied een stap voor te zijn. Is dit interessant en revolutionair of een slechte poging om Battlefield te overtreffen?

Heb jij nog vragen, opmerkingen of discussiepunten? Laat dan hieronder een comment achter of stuur een mailtje. Op deze manier kunnen deze onderwerpen tijdens de volgende brievenmaandag besproken worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch