Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Satoru Iwata

13/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen brievenmaandag zoals je die verwacht dit keer. De Gamekings Shelly, Boris en Emiel zijn alle drie een beetje ontdaan vandaag. Satoru Iwata, de Nintendo President, is komen te overlijden. Wil jij weten wat er allemaal besproken wordt deze brievenmaandag? Kijk deze Brievenmaandag over Satoru Iwata.

Slecht nieuws voor de Nintendo liefhebbers onder ons. Nintendo heeft bekendgemaakt dat de grote man van Nintendo, Satoru Iwata is komen te overlijden. Satoru is afgelopen zaterdag overleden aan de gevolgen van kanker. Satoru groeide op in de plaats Sapporo in Japan. Toen hij jong was, was hij al gek van videogames. Op de middelbare school was hij al bezig met het programmeren van zijn eigen games. Dit waren simpele spelletjes die je kon spelen op bijvoorbeeld je rekenmachine. Satoru heeft ervoor gezorgd dat onder andere de Gamecube, Nintendo DS en de Wii een groot succes werden.

Gelukkig is deze brievenmaandag niet alleen droevigheid, er worden ook een aantal leuke brieven beantwoord door de Gamekings. Deze brieven gaan onder andere over race games als Project Cars, Formula 1 2015 en Need for Speed, over de Tour le France en nog veel meer. Kijken dus.

Wat verwacht jij dat er met Nintendo gaat gebeuren nu Satoru Iwata er niet meer is? Zal er veel veranderen? Laat het weten in de comments!

20151307_Brievenmaandag_Splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch