Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Remasters, old skool PC-games & RPG’s voor de PS4

06/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de kou door onze studio giert (de verwarming is stuk en wordt niet meer gemaakt aangezien we over een maand weg gaan), zitten Jelle en Skate klaar om de belangrijkste vragen vanuit de community te beantwoorden in Brievenmaandag. Koud of warm, nat of droog, sneeuw of zon, de brieven kwamen zoals altijd in grote getale de mailbox binnen denderen. We hebben een selectie gemaakt en die gaan de twee heren op altijd deskundige wijze beantwoorden. Wat waren de onderwerpen die de twee zoal gaan behandelen vandaag? Er was een vraag over Remasters. Welke game verdient van ons zo’n behandeling. Hoe hoog is de liefde voor old skool PC-games en kennen we nog vette RPG’s voor de PS4.

Brievenmaandag met technische adviezen

Technische adviezen, die keren ook elke week terug. Dit keer betreft het vragen over een TV en een headset. Zoals altijd geven Jelle en Skate ieder hun tips door. En de chat laat zich ook niet onbetuigd. Smaken verschillen immers. Mogen de brievenschrijvers straks zelf kiezen waar ze voor gaan. Deze week kwam er via Discord, want ja, daar kun je ook vragen voor ons neertikken, een aparte brief binnen. Meer een groot compliment in een bepaalde tekstvorm. En af en toe een veer in de kont, daar hebben we niks op tegen.

Welke game studio’s zijn nog wel te vertrouwen

Er is ook een verontruste brievenschrijver. Iemand die ziet dat steeds meer grote studio’s, waar hij vroeger blind op kon vertrouwen, steeds vaker matige producten afleveren en/of in rechtszaken verzeild raken. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? In welke studio’s hebben wij nu nog wel vertrouwen? Bestaan die nog? Of donderstraalt het hele systeem in elkaar? Jelle en Skate zijn er voor gaan zitten en gaan los op alles post. Ram op de Play knop en geniet van de Brievenmaandag van maandag 6 december.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch