Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Red Dead Redemption 2 en The Last of Us 2

28/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuj! Een nieuwe week is daar en JJ en Jelle zitten klaar om jullie prangende vragen te beantwoorden. De vragen waren deze week kort maar krachtig. Maar, voordat er überhaupt wordt gekeken naar deze vragen, moet JJ toch even kwijt dat hij nog steeds bezig is met het zetten van een enorme tattoo. Wat en wanneer is nog niet bekend, maar hij gaat er komen. Goed, dan nu door naar de brieven over onder meer Red Dead Redemption 2.

Een shit storm

Want dat is het momenteel in de game industry wel een beetje. Blizzard en Ninja zijn de laatste drie maanden natuurlijk niet op een manier in het nieuws gekomen waarvan je zegt “dat zie ik graag”. Bij PlayStation vertrok Shawn Layden, terwijl er ook bij Nintendo en Xbox/Microsoft mensen besloten hun biezen te pakken. Daarnaast werden er vorige week ineens tal van grote games uitgesteld. Het houdt allemaal niet over.

Wordt Red Dead Redemption 2 op PC een big seller?

Dat is de vraag. Want Red Dead Redemption 2 op de console is met gemengde gevoelens ontvangen. Zeker geen slechte gevoelens, alleen waarschijnlijk niet met de overtuiging waarop Rockstar had gehoopt. Dat de game op PC gaat verkopen staat wel vast, maar of het ook een big seller gaat worden (iets wat Rockstar misschien wel nodig heeft) valt nog te bezien. De game is ten slotte al een tijdje uit op console en veel mensen zullen de game daarom al gespeeld hebben.

Uitstellen, uitstellen en nog eens uitstellen…

Vorige week was de week van het uitstellen. The Last of Us 2 begon ermee. Naughty Dog kondigde vorige week namelijk aan dat de game uitgesteld wordt tot mei 2020. Vervolgens kwam even later ineens Ubisoft aan met drie games die ook voorlopig nog even worden uitgesteld. Watch Dogs Legion, Rainbow Six: Quarantine en Ghost & Monsters werden allemaal verplaatst van Q1 naar Q2 of later. En de grote vraag is natuurlijk: zit er meer achter?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch