Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS5 vs Xbox Series X & luidruchtige PS4’s

20/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zon scheen en schijnt. Oftewel een prettig week ligt voor ons. En die trappen we zoals altijd af met een nieuwe Editie van Brievenmaandag. Met dit keer achter de desk het dynamische duo Daan en Koos. Uitgerust na een prima weekend nemen zij de belangrijke taak op zich om de vragen die binnen komen via mail, Discord, social media en de chat te beantwoorden. En vragen waren er zoals altijd weer meer dan voldoende. Met name over de strijd tussen de PS5 en de Xbox Series X. Ga er dus maar eventjes lekker voor zitten.

Games uit de oude doos

Het is duidelijk zomer aan het worden. En alhoewel er genoeg games uitkomen in augustus (waarschijnlijk vanwege Corona lockdown), beginnen veel mensen te snuffelen in de back catalogue of kijken of oude games een remake of nieuw deel krijgen. Vandaar de vragen over een nieuwe Crysis en Tomb Raider. Hoe zit het eigenlijk met Nintendo? We horen er weinig van momenteel. Alleen een nieuwe Paper Mario staat op de releaselijst. Voor de rest is het stil. Hoe dan? En kijken we aan tegen het Sim genre? En dan met name het militaire sim gedeelte? Spelen we dat wel end of is het allemaal te realistisch voor ons?

De strijd tussen de PS5 en de Xbox Series gaat door

In de week dat Microsoft met de Xbox Game Showcase komt, is het logisch dat er ook vragen over de console waard komen. Bijvoorbeeld of we denken dat er door een scherp geprijsde Lockhart veel PlayStation-gebruikers overstappen naar de Xbox? Wat gaan we zelf doen? Weten we dat al of wachten we alle aankondigingen nog af en is alles nog open? En wat zouden we doen als we een prima functioneren PS4 thuis hebben staan en nog niet alle PS4 exclusives hebben uitgespeeld. Even wachten of wil je toch echt ook de nieuwe exclusives gaan beleven? Dit en meer wordt allemaal beantwoord in deze Brievenmaandag. Een fijne week toegewenst!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch