Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS5, Cloud gaming & overnames studio’s

25/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat betekent al bijna 16 jaar lang een verse editie van Brievenmaandag op je scherm. Met volle bak vragen over gaming, hardware en geek culture. In principe zouden Skate en Jelle klaar zitten om alle kwesties van een deskundig antwoord te voorzien. Ware het niet dat Skate een vervelende verstandskies behandeling achter de rug heeft en mogelijk verstek moet laten gaan. Daarom zit Daan als een waardige vervanger achter de deal. Want ook hij weet van wanten als het gaat om het beantwoorden van lastige vragen. So here we go: de Brievenmaandag van maandag 25 januari. Met veel vragen over Cloud gaming dit keer.

Cloud gaming begint steeds meer interesse op te wekken

Vragen waren er ook dit keer genoeg. We maakten op de redactie een mooie selectie en dus kun je onder andere de volgende, wat ons betreft interessante, vragen verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de brief met daarin de vraag wanneer Sony besluit om hun nieuwste games PS5-exclusive te gaan maken. Dit jaar is het niet. Maar wanneer dan wel? Ook is er steeds meer interesse in het zogenaamde Cloud gaming. Althans, we krijgen er steeds meer vragen over. Hoe soepel het werkt? Of het een goed substituut is voor gamen op console? Daar gaan de twee heren dus even op in.

Moeten we wel blij zijn met al die overnames van studio’s?

Waar de meeste gamers blij waren met de overname van Zenimax (en dus Bethesda), daar kregen we ook een brief van iemand die daar totaal anders tegen aan kijkt. Sterker nog, hij vindt het jammer dat ‘kleinere’ studio’s worden opgekocht door de grote. Wat zijn argumenten voor deze afkeer zijn en de antwoorden van de twee presentatoren daarop, zie en hoor je in deze Brievenmaandag. En je weet het, bij ons mag je de content ook na negen uur consumeren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch